Η Εταιρία μας

etairia_kyriak_1

ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία Κυριακούδης Α.Ε δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1989 στην περιοχή του Πειραιά. Με μεγάλο εκθεσιακό χώρο για τις Renault & Dacia και ένα τετραόροφο κτίριο για after sales αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε σε όλους τους τομείς. Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο συνεργείο με εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και φανοβαφείο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.


Η σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί μέσα από τα χρόνια είναι αποτέλεσμα του οικογενειακού χαρακτήρα της επιχείρησης και της άμεσης επαφής με τον πελάτη. Η έκφραση “ δίπλα στον πελάτη “ έχει αποκτήσει πραγματικό νόημα και είναι αυτό που μας έχει βοηθήσει να έχουμε μια σταθερά ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.
Η αγωνιστική εμπειρία επίσης μέσα από αγώνες σε χώμα και άσφαλτο είναι αυτή που μας έχει δώσει την επιπλέον εμπειρία και τεχνογνωσία στο κομμάτι του after sales.
Στόχος μας είναι να γίνουμε για τους ιδιοκτήτες Renault – Dacia το το όνομα που κάνει την διαφορά στο δικό τους αυτοκίνητο.

etairia_kyriak_2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close